V ZNANJU JE MOČ

V sredo, 5. junija 2019, je v Športni dvorani potekala zaključna prireditev  OŠ Litija V znanju je moč. Na njej so predstavili dejavnosti in uspehe na področju športa, kulture in znanja. Izpostavili so odmevne dosežke na mednarodnih projektih pa tudi uspehe na natečajih. V programu so nastopile vse športne ekipe, kegljači, mladi planinci in tehniki, dobitniki srebrnih in zlatih priznanj iz znanj, nagrajenci mednarodnega ex-tempore ter Evrope v šoli, šolska plesna skupina in plesalci NLP. Občinstvu so se predstavile vse 4 gledališke skupine, otroški, mladinski ter učiteljski pevski zbor. Program pa so povezovale članice Kulturnih uric, v njem  je nastopilo 180 učencev, le-ti so pokazali, kako so vsi enaki, čeprav drugačni oz. kako se prepletata redni in prilagojeni program. Dokaz, da šola daje možnost učenecem razvijati kreativnost, ustvarjalnost in zdravo mero tekmovalnosti. Pri tem je treba pohvaliti inovativnost mentorjev. 

O tem, kako je bilo, pa vse povedo besede poslanca v državnem zboru Borisa Doblekarja, ki je, poleg slike s prireditve, na svojem facebook profilu zapisal:

Čestitke učenkam in učencem ter zaposlenim v OŠ Litija. ...  Iskrena hvala za povabilo. Bila je kot vedno izjemna prireditev, kjer ne bi smeli manjkati tudi vsi nosilci najpomembnejših javnih funkcij."

safe image 1  

Na vrh