Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,
prilagam navodila za delo na daljavo v spletnih učilnicah OŠ Litija. Za dostop do spletnih učilnic ne potrebujete nobenega gesla, saj so vse vsebine prosto dostopne.

Navodila za delo v spletni učilnici za nižjo stopnjo matične šole, POŠ Sava, POŠ Polšnik

Navodila za delo v spletni učilnici za višjo stopnjo

Za vsebinska vprašanja se prosim obrnite na učitelja nosilca predmeta, za tehnična vprašanja pa smo vam v času izrednega dogodka na voljo na podpora@os-litija.si. Pri čakanju na odgovor na poslano elektronsko sporočilo se prosim zavedajte, da ima vsak učitelj več učencev in je včasih potrebno nekoliko počakati na odgovor. Zaradi še vedno velikega obiska na spletnih strežnikih so naše strani občasno nedostopne. Za to tudi učitelji še ne morejo dati rednega gradiva na splet. Prosim za potrpljenje. Ker učenci lahko delajo od doma, ni potrebno, da so ob predvideni uri predmeta priključeni na splet. Snov lahko predelajo tudi kasneje, vendar jo morajo predelati. Ob prihodu nazaj v šolo so predvidena tudi ponovna utrjevanja in preverjanja znanj.
Spodbujajte svoje otroke k delu in izkoristite trenutno situacijo tudi za druženje s svojimi otroci.

Spletne učilnice: učenci od 1. do 5. razreda naj jih praviloma ne uporabljajo med 9:00 in 12:00 uro. V tem času naj ti učenci, če je le mogoče, uporabljajo druga orodja ali spremljajo prvi program Televizije Slovenija, ki v tem času predvaja program z izobraževalnimi vsebinami, ki so primerne za to starostno skupino.

Hvala za potrpežljivost in lep pozdrav,
Miklavž Šef

Dostopnost