Skoči na glavno vsebino

    Če smo poročali, da smo bili uspešni na regijskem nivoju, si preberite naš uspeh na državnem.

Svečano objavljamo, da so učenci naše šole na natečaju Evropa v šoli na državnem nivoju prejeli kar 3 različne nagrade. Na literarnem natečaju je prvo mesto osvojila devetošolka Andrijana Nograšek za spis Propad civilizacije je na pragu, njeno globoko in zanimivo razmišljanje si lahko preberete na povezavi https://issuu.com/zpms/docs/ev__nagrajenci_2019-2020 .  Andrijanina mentorica je bila Jana Štojs.

Na internetnem delu natečaja pa sta obe naši ekipi, ki sta oblikovali načrt in postavili strani v WordPressu, prejeli nagrado komisije. Le-ta je v kategoriji osnovnih šol izbrala tri izdelke, ki so po njihovem mnenju enakovredni in zato niso določali prvega, drugega in tretjega mesta, med njimi sta dva prispevka učencev  naše šoleJ

Tako so spletno stran na temo letošnjega natečaja Na Marsu živetI ne znamo, zato Zemlje ne damo, oblikovala dekleta Pia Vodenik, Saša Štrus, Hana Simončič iz 7. razreda in devetega Andrijana Nograšek, Tesa Setničar in Mia Vozelj. Izdelek skupine Ekologerk si lahko pogledate na http://os0719.evropavsoli.si/ . Njihova mentorica je bila Nevenka Mandelj.

Ekipo fantov  so sestavljali sedmošolci Alex Vozel,  Aljaž Požun, Lan Alibeg Šešok in Danil Gainullov ter Aljaž Mesić iz devetega razreda. Njihov izdelek pod naslovom Rešimo planet skupaj pa je na voljo na http://os0819.evropavsoli.si/ . Z nasveti jim je pomagala Jana Štojs.

 

Čestitkeeee vsem nagrajencem.

Jana Štojs

 

 

Dostopnost