Skoči na glavno vsebino

V petek, 24. 3. 2023, smo na Polšniku proslavili materinski dan.
Polna dvorana obiskovalcev si je ogledala odličen program, ki je trajal kar uro in pol. V programu pa so sodelovali Moški pevski zbor Polšnik, Ljudski godci in ljudske pevke, otroci iz vrtca Polhek, šolski zbor, učenci in učenke Podružnične šole Polšnik, Pevski zbor LMB ter napovedovalke večera Mia, Maša in Andrijana.
Naši najmlajši iz vrtca so prepevali in deklamirali. S svojo razigranostjo so osvojili srca občinstva. Starejši učenci so pripravili obširen sklop deklamacij in se res odlično odrezali. Od srca smo se nasmejali njihovim uprizoritvam poezije. S šolskim zborom smo zapeli zimzeleno pesem Sonce pomladi in z njo navdušili vse v dvorani. Mlajši učenci so uprizorili predstavo o Piki Nogavički in dokazali, da se v njih skriva igralski talent.
S pesmijo so večer zaključili fantje MPZ Polšnik. Mamicam smo ob zaključku podarili darila, ki smo jih izdelali zanje med poukom. Sledil je prijeten večer z zakusko, kjer smo se lepo podružili in naklepetali. Spet smo na Polšniku pripravili prelep dogodek, ki se ga bomo še dolgo spominjali.

Dostopnost