Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenke in učenci!

Tako rekoč čez noč smo se znašli v popolnoma novi, vsem nam neznani situaciji. Nekaj časa bo življenje potekalo drugače, kot smo ga bili navajeni, a se ne bo ustavilo. Vsi skupaj se navajamo na drugačne razmere. Ustaljene navade bodo zamenjale nove, za kar pa je potrebno nekaj časa, da se usidrajo v nas.

Na šoli smo že v prejšnjem tednu vzpostavili sistem učenja na daljavo. Učitelji pripravljajo gradiva in jih pošiljajo učencem. Želimo si, da bi se prav vsi učenci vključili v ta način učenja, saj s tem ohranjajo miselno kondicijo in nadaljujejo z učno snovjo. Vidimo, da se nekateri še niso vključili v spletno učilnico. Učenci, če imate tehnične težave, vas ponovno prosimo, če se obrnete z vprašanji na  podpora@os-litija.si.

Vsak nov dan nam prinaša  nove informacije glede ukrepov, navodil, kako naj ravnamo, katere ukrepe naj upoštevamo. Kadar se ljudje soočamo z neznanimi situacijami, kot je trenutna, se različno odzivamo. Popolnoma normalno je, da se v nas pojavijo tudi občutki negotovosti, strahu, napetosti, tesnobe. Če doživljate stisko in je le-ta prevelika, se lahko  obrnete na nas, saj je velikokrat za boljše počutje  dovolj že pogovor. Lahko nam pustite sporočilo, če pa želite pogovor, pa pripišite še telefonsko številko in poklicale vas bomo nazaj.

Blanka Erjavec (pedagoginja): blanka.erjavec@os-litija.si

Nataš Zupan Cvetežar (socialna delavka): natasa.zupan@os-litija.si; tel. št.: 031 581 044 (od ponedeljka do petka od 9.00 do 14.00)

Milica Bučar (psihologinja): milica.bucar@os-litija.si

Prispevke, članke, uporabne spletne povezave, informacije in pozitivne misli boste učenci našli v spletni učilnici UČENCI pod SVETOVALNO DELO, starši pa v v učilnici ZA STARŠE.

Ne pozabite, skupaj smo močnejši in če bomo sodelovali, bomo prebrodili tudi to preizkušnjo.

Srečno.

Šolska svetovalna služba

 

 

Dostopnost