Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenke in učenci!

Šolanje na daljavo se nadaljuje. V času epidemije in socialne izolacije, zaznamovane s predpisano socialno razdaljo, ljudje še bolj kot kadarkoli prej potrebujemo podporo. Situacija v kateri se nahajamo za nikogar ni lahka, sploh pa ne za vas, učenci in  starši – za vas je  celodnevna skrb in še pomoč pri šolskem delu  zelo naporna.

Vsak nov dan nam prinaša  nove informacije glede ukrepov, navodil, kako naj ravnamo, katere ukrepe naj upoštevamo. Kadar se ljudje soočamo z neznanimi situacijami, kot je trenutna, se različno odzivamo. Popolnoma normalno je, da se v nas pojavijo tudi občutki negotovosti, strahu, napetosti, tesnobe. Če doživljate stisko in je le-ta prevelika, se lahko  obrnete na nas, saj je velikokrat za boljše počutje  dovolj že pogovor. Lahko nam pišete ali nas pokličete:

  • Blanka Erjavec (pedagoginja): erjavec@os-litija.si, tel. št.: 01 899 12 51 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 13.00).
  • Nataša Zupan Cvetežar (socialna delavka): zupan@os-litija.si; tel. št.: 031 581 044 (od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00).
  • Milica Bučar (psihologinja): bucar@os-litija.si, tel. št.: 01 899 31 47 (od ponedeljka do petka, med 8.00 in 13.00).

Na razpolago smo vam tudi za druga vprašanja, predloge in pripombe.

Nasvete, prispevke, članke, uporabne spletne povezave, informacije in pozitivne misli boste učenci našli v spletni učilnici UČENCI pod SVETOVALNO DELO, starši pa  v učilnici ZA STARŠE.

Ne pozabite, skupaj smo močnejši in če bomo sodelovali, bomo prebrodili tudi to preizkušnjo.

Srečno in ostanite zdravi!

Šolska svetovalna služba

 

 

Dostopnost