Skoči na glavno vsebino

 

Spoštovani starši!

Se spomnite, kako smo vas nekaj časa nazaj prosili, da v okviru Erasmus plus projekta Reading for life postanete gostitelji učencem iz tujine? Najprej se želimo vsem, ki ste sprejeli to nalogo, iz srca zahvaliti, ker ste bili pripravljeni sprejeti vlogo, ki ni najbolj enostavna. Sedaj seveda že veste, da smo se zaradi težavnih okoliščin odločili, da bomo tedensko dejavnost prestavili v virtualni svet. Pa zaradi tega dela ni bilo nič manj, pravzaprav ga je na nekaterih področjih še več.

Vendar kot pravi slovenski pregovor – v slogi je moč – smo v tem trenutku pripravljeni, da v ponedeljek začnemo izvajati aktivnosti, ki smo jih s timskim delom učencev in učiteljev pripravili za naše projektne prijatelje. Pa ne samo za njih, za nas vse skupaj. Komaj čakamo, da bomo določene aktivnosti, delavnice, nastalo gradivo predstavili tudi širšemu občinstvu.

     

Veliko vprašanj je še brez odgovorov. Kako bo z povezavo? Ali bomo lahko priskočili na pomoč udeležencem, ki so morda slabše opremljeni, kot smo mi? Smo vse preverili? Kaj bomo storili, če …?

Najpomembnejše v tem trenutku je, da smo zopet in znova dokazali, da smo – učenci in učitelji – ekipa, ki zmore. Zmore zelo veliko.

 

 

 

 

 

Dostopnost