Skoči na glavno vsebino

 

 

 

 

 

Dragi starši!

OŠ Litija je vključena v Erasmus+ mednarodni projekt Potovanje v znanje, v katerem izvajamo različne aktivnosti doma in v tujini: pripravljalni obiski, sledenja na delovnem mestu, izobraževalni tečaji ter kratkoročne mobilnosti učencev in učiteljev.

V tem šolskem letu bomo predvidoma 20.–24. februarja 2023 izvedli kratkotrajno mobilnost skupine naših učencev in učiteljev v Almerijo (Španija). Drugo mobilnost z učenci in učitelji bomo izvedli v drugi polovici aprila 2023 v Jihlavo (Češka). O točnem datumu se še dogovarjamo.

Ti obiski so obojestranski, zato bodo tudi prijatelji iz tujine gostovali pri nas.

V vlogi gostiteljev bomo dvakrat. Prvič predvidoma 20.–24. marca 2023, ko nas bo obiskala skupina učencev in učiteljev iz Jihlave (Češka) in drugič predvidoma 22.–26. maja 2023, ko nam bodo obisk vrnili učenci in učitelji iz Almerije (Španija).

Na vas se obračamo s prošnjo, ali ste pripravljeni za teden dni v svoj dom sprejeti gosta učenca. Brez vaše pomoči nam teh projektnih dejavnosti ne bo uspelo izpeljati, zato vas iskreno pozivamo, da se naši prošnji odzovete. Poskrbeli bomo, da bo vaše življenje v tem tednu čim manj oteženo in prijetno. Na podlagi izkušenj si upamo trditi, da bo teden kratek, iskriv in nepozaben. Če ne verjamete nam, povprašajte starše in učence, ki so se v vlogi gostiteljev že preizkusili.

Izjava za starše.

 

Dostopnost