Skoči na glavno vsebino

V torek, 31. maja 2022,  je v Športni dvorani Litija  potekala zaključna prireditev  OŠ Litija V znanju je moč. Na njej so učenci predstavili uspehe na tekmovanjih iz znanja, na športnem in kulturnem področju, predstavili so tudi mednarodne Erasmus + projekte .

V programu so nastopili člani pevskega zbora matične in podružnične šole Sava, učiteljski pevski zbor, recitatorji matične in podružnične šole Polšnik, plesne skupine matične šole ter podružnice s prilagojenim programom, litijska plesna skupina NLP, učitelji in tudi starši.

Uspehe so predstavili z video predstavitvami, voditelji so potovali z avtobusom, športne dosežke  so napovedali četrtošolci in petošolci s koreografijo navijaške himne. Publika je poslušala, kako zveni spor med starši in otroci v različnih  jezikih, slišala avtorske pesmi učencev, občudovala plesne koreografije Tjaše Dražumerič, Sandre Rihter,  Alenke Vidgaj ter Mateja Premka. Glasbeno taktirko je vihtela Neja Debeljak, Vanja Arhnaver pa jezikovno.  Skratka, prireditev je bila sproščena, igriva, kreativna .

Scenarij je napisala Jana Štojs, za sceno sta poskrbeli Barbara Klanšek in Marija Bregar Hostnik, za multimedijo so skrbeli Anita Eltrin, Matjaž Bizilj in Miklavž Šef.

Dostopnost