Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

 

Bliža se zaključek šolskega leta in z njim tudi vpis v Knjigo najboljših dosežkov.

 

V Knjigo najboljših dosežkov se lahko vpiše učenec, ki je dosegel izjemne dosežke na področju znanja (doseženo zlato priznanje na državnem tekmovanju ali osvojena prva tri mesta na državnem tekmovanju)  in dosežke s področja športa in glasbe. Glasbene šole predlagajo učence, ki so vpisani v glasbeno šolo.

 

Seznam učencev s področja znanja in športa pripravi šola in ga pošlje na Občino Litija. Pri pripravi seznama dosežkov s področja znanja ni težav, saj so tekmovanja iz znanja izvedena preko šole.

 

Pri pripravi seznama učencev z dosežki s področja športa pa potrebujemo pomoč staršev, saj mnogo otrok tekmuje v različnih klubih, ki s šolo ne sodelujejo.

 

Kriteriji za vpis v Knjigo najboljših dosežkov s področja športa so:

  • Dosežen status kategoriziranega športnika po veljavnih merilih OKS v tekočem šolskem letu,
  • Dosežena ekipna ali posamična uvrstitev med prva tri mesta na državnih ali mednarodnih tekmovanjih po pravilih panožnih športnih zvez ali na šolskih športnih tekmovanjih, ki jih organizira pristojni zavod za šport RS.

 

Prosimo vas, da najkasneje do 28. 5. 2021, razredniku oziroma razredničarki vašega otroka sporočite dosežke otroke, skladne z omenjenima kriterijema, lahko pa dosežke z imenom otroka pošljete tudi šolski svetovalni delavki Blanki Erjavec na elektronski naslov blanka.erjavec@guest.arnes.si.

obvestilo za starše

Dostopnost